За нас

Дейност

 

“Булекспо АА и Ко” е консорциум с широк спектър на дейност - логистика, посредническа дейност, търговия, организиране на специализирани изложби и мероприятия и представяне на българския бизнес извън страната.

Разбирайки, че за успешното реализиране на българските стоки и услуги на външния пазар е необходимо добро сътрудничество между държавните структури и партньори в чужбина, консорциум „Булекспо АА и Ко” тясно сътрудничи с правителствени организации, бизнес среди и чуждестранни партньори. Това допълнително допринася за утвърждаване на нашия авторитет.

В Нова Европа голяма роля за нейното обединяване имат малките административни единици, ето защо с цел информационно подпомагане работим с български и европейски общини, като посредничим за сключване на договори за икономическо и културно развитие между тях в европейските програми. Организираме форуми и семинари. Реализираме идеи и концепции, следим модерните течения, обединяваме технически постижения, изкуство и професионализъм.

 

В областта на рекламата - каталози, корпоративен дизайн, лого дизайн, визитки, брошури…

Тъй като рекламата е визитка и част от успешната пазарна реализация за всяка фирма, нашите амбиции са към всеки клиент да се подходи индивидуално, така че крайният продукт да е уникален и успешен.

Тактиката ни е гъвкава и съобразена, както с продукта, така и със съвременните тенденции той да достигне най - бързо до крайния потребител.

 

 

История

 

Консорциум “Булекспо АА и Ко” е създаден през февруари 2003 г., първоначално като продуцентска къща, която представя и популяризира работещи български фирми от всички отрасли на икономиката, като проследява развитието и успехите им на нашия пазар. Изработва РR филми и рекламни клипове за туристически, етнографски комплекси, хотели, СПА комплекси, частни и държавни училища, частни и държавни диагностични центрове, клиники, болници, застрахователни компании, банки, общини и други институции.

 

През 2004 г. разширява дейността си, започвайки организацията на търговски изложения и форуми извън страната. Консорциум „Булекспо АА и Ко” самостоятелно реализира изложения и форуми, представящи българския бизнес в Украйна (2004 – 2008г.), Беларус (2005 – 2007г.), Русия (2006 – 2007г.), Молдова (2007 – 2008г.). Във връзка с дейността по европейски програми и проекти с общини от България и други държави ( членуващи и нечленуващи в ЕС ), реализира провеждането на работни форуми в Кишинев, Молдова (2008г.), Несебър (2008г.), Киев, Украйна (2008г.).

 

Това по естествен начин дава старт на печатната реклама - издаване на каталози, които популяризират българския бизнес, медицина, селско стопанство и туризъм в страната и чужбина.

В сътрудничество с „Българската Федерация по Бойно-Приложни Спортове”, консорциум „Булекспо АА и Ко” ежегодно организира турнирът „Бодигард”, в който вземат участие отбори от Беларус, България, Грузия, Дания, Италия, Индия, Казахстан, Киргизстан, Латвия, Македония, Молдова, Русия, Румъния, Украйна, Унгария и Южна Корея.